Reis 2: Gravelreis Ligurische Grenzkammstrasse

Startpunt Nice – Eindpunt Nice

Datum: 15 juni t/m 20 juni 2020

Gaan, daar waar de weg ophoudt. Onze eerste echte lichte Off-road reis is een feit! In samenwerking met een uitstekende en professionele partner die je uiteraard tijdens deze reis zal begeleiden, hebben we echt een reis om nooit meer te vergeten samengesteld. Want jij gaat op ontdekkingstrip naar de hoge bergen op de grens van Italië en Frankrijk. Samen met een kleine groep (max. 8) gelijkgestemde avonturiers trotseer jij de primitieve bergwegen en rij je deze legendarische route op je eigen allroad motorfiets! De enige aanpassing die je aan de motor hoeft de doen is een paar geschikte banden laten monteren.

Tijdens deze reis ga je namelijk kennismaken met de Via del Sale die ten oosten van de Tendapass kronkelt en dateert uit de 16e eeuw. Onderweg steken we ook diverse (beruchte) colls over, zodat je met recht een aantal flinke hoogtepunten beleeft. We gaan terug naar hoe motorrijden ooit bedoelt was; in de ruige natuur, over moeilijk begaanbare wegen en alle stilte en ruimte onderweg.

Het zweet op je rug, een flinke dosis adrenaline, maar met een glimlach van oor tot oor. Want jij verlegt jouw grenzen tijdens deze reis. Het spreekt voor zich dat deze reis niet geschikt is voor iedereen. Daarnaast adviseren we om voorafgaand aan deze reis een Offroad training te volgen bij ons partner; deze voorbereiding is echt noodzakelijk. Maar daarnaast natuurlijk ook gewoon leuk en al een avontuur op zich.

Als je nog geen off-road ervaring hebt willen we wel een offroad cursus verplicht stellen, dit om de basisbeginselen van het offroad rijden goed onder de knie te krijgen. Wij informeren je graag verder over deze cursus.

Het maximale deelnemersaantal is 8 deelnemers.

Reissom per persoon vanaf € 695,- p.p. (op basis van een tweepersoonskamer)

Inclusief o.a.:

  • 5 overnachtingen o.b.v. 2 persoonskamer, logies en ontbijt
  • Volledige begeleiding van ervaren offroad instructeurs
  • Naar wens een toeristische aan- en afrijroute (4 rijdagen)
  • Bagagetransport van hotel naar hotel
  • Luchthaven-hotel transfer
  • Uniek Motorhuis Zwolle herinnerings-gadget

Exclusief o.a.:

  • Vlucht o.b.v. dagprijs v.a. €145,- retour
  • motortransport retour Nice (vanaf Zwolle of Haaksbergen) ad € 475
  • Eenpersoonskamer toeslag € 225,-
  • Motor ophalen/afleveren aan huis

In samenwerking met:

"Heeft u een vraag over 1 van de reizen? Neem dan gerust contact met mij op via  038 - 46 08 792 of verkoop@motorhuiszwolle.nl.

Ik help u graag verder!

Herman Sietsma